Careers

De Boer Machines Nederland B.V. is al meer dan 85 jaar een toonaangevende speler op het gebied van ontwikkeling en verkoop van machines ten behoeve van de keramische industrie.

 

Vanuit Wijchen worden opdrachtgevers wereldwijd bediend. Werken bij De Boer Machines Nederland B.V. betekent werken in een familiebedrijf waar volop carrièremogelijkheden zijn. Een baan bij deze innovatieve en internationale organisatie betekent ook een baan in een bedrijf waar men nog een tastbaar product ontwikkelt en maakt.

 

De combinatie van een duidelijke langetermijnvisie en continue ontwikkeling maakt De Boer Machines Nederland B.V. een prettige organisatie om voor te werken. Een aantal kernwoorden: loyale collega’s, een no-nonsens mentaliteit, duidelijke visie, lange dienstverbanden en een informele werksfeer. Als je geïnteresseerd bent bekijk dan onderstaande vacatures of neem contact op via onderstaande link.

https://werkenbijdeboermachines.nl

Open sollicitaties

Ben je op zoek naar een baan of stage en geïnteresseerd in onze activiteiten, dan staan wij altijd open voor sollicitaties.
Stuur je sollicitatie en CV naar:

vacatures@deboermachines.nl


    We process your data in accordance with our privacy policy

    CONTACT US

    Do you have a question?

    Send us a message and we will contact you as soon as possible.